Coji Umplute Cu Cârnați

Coji Umplute Cu Cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cojile umplute cu cârnați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 618 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,64 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, pătrunjel, condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Rețete similare includ Coji Umplute Cu Cârnați, Cârnați Alfredo Scoici Umplute, și Cojile Umplute Cu Cârnați Slabi.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, gătiți cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgere. Puneți jumătate din cârnați deoparte pentru umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați sosul de roșii, pasta de roșii, apa, zahărul brun și condimentul Italian la cârnați în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Într-un castron mic, combinați brânza de vaci, 1/2 cană de brânză mozzarella, ou, pătrunjel și cârnați rezervați. Chestii în scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Întindeți 1/4 cană de sos de carne într-un 1-qt uns. vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Așezați cojile umplute în vas; stropiți cu sosul de carne rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Presărați cu brânză mozzarella rămasă și parmezan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Se coace, neacoperit,la 350 de minute pentru 20-25 de minute sau până când umplerea ajunge la 160 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Revista