Coji De Paste Umplute Cu Cârnați, Spanac, Ricotta

Coji De Paste Umplute Cu Cârnați, Spanac, Ricotta
Reteta cârnați, spanac, Ricotta umplute coji de Paste pot fi făcute în aproximativ 45 de minute. Acest fel principal are 604 calorii, 29G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1950 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită piper măcinat, pesmet nesezonat, x vase de copt superficiale și sare. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coji de paste umplute cu spanac și Ricotta, Coji umplute cu cârnați italieni, spanac și brânză Ricotta, și Coji umplute cu spanac și Ricotta.

Instrucțiuni

1
Gatiti cojile de paste: aduceti la fiert o oala mare cu apa sarata (1 lingurita sare per litru de apa). Gatiti cojile de paste conform instructiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se scurge, se clătește în apă rece și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Gatiti ceapa, apoi carnati, apoi adaugati usturoiul: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați cârnații în tigaie, rupând cârnații în bucăți mai mici. Coborâți focul la mediu. Gatiti carnatii pana cand sunt fierti si nu ramane roz, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde până la un minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Faceți umplutură de spanac ricotta: bateți ușor oul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Se amestecă ricotta, spanacul tocat, 1/2 cană de parmezan, busuioc, pesmet, sare, piper și amestec de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Umpleți cojile de paste cu umplutură: umpleți fiecare coajă de paste gătită cu o parte din amestecul de ricotta, spanac, cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1
Întindeți 1/2 cană de roșii conservate tocate pe fundul fiecăruia dintre vasele de copt. Aranjați cojile de paste umplute în vase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
Ardei Verde TocatArdei Verde Tocat
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
2
Întindeți roșiile rămase peste partea superioară a cojilor de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
3
În acest moment puteți face înainte, pentru a îngheța (până la patru luni) sau refrigerați înainte de gătit. (Dacă înghețați, acoperiți cu folie, apoi înfășurați cu folie de plastic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. Acoperiți tigăile cu folie și coaceți timp de 30 de minute, până când sunt fierbinți și clocotesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Îndepărtați folia și presărați parmezanul rămas, coaceți neacoperit încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Revista