Cod La Grătar
Codul la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,96 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 152 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 88 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper de lămâie, fileuri de cod și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Cârnați la grătar cu șalotă la grătar savurați cu Ricottan proaspăt și baghetă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Stivați aproximativ 15 brichete de cărbune într-un grătar în formă de piramidă. Dacă doriți, stropiți ușor cărbunii cu lichid mai ușor și lăsați să se înmoaie timp de 1 minut înainte de a aprinde cărbunii cu un chibrit. Lăsați focul să se răspândească pe toți cărbunii, aproximativ 10 minute, înainte de a răspândi brichetele în grătar; lăsați cărbunii să ardă până când un strat subțire de cenușă albă acoperă cărbunii. Ungeți ușor grătarele.
Condimentează ambele părți ale Codului cu condimente Cajun, piper de lămâie, sare și piper negru. Puneți peștele deoparte pe o farfurie.
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mediu, amestecați zeama de lămâie și ceapa verde și gătiți până când ceapa se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Puneți codul pe grătarele unse și grătați până când peștele se rumeneste și se fulgează ușor, aproximativ 3 minute pe fiecare parte; ungeți frecvent amestecul de unt în timp ce grătați. Lăsați Codul să se odihnească de pe foc aproximativ 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul cu tăișuri de cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să-ți tremure.