Crisp Cod cu soia-ghimbir scufundare-sos este un fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 258 calorii. Această rețetă de la finecooking.com are 2 fani. Un amestec de var, albușuri de ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tofu crocant cu crudite și sos de scufundare cu susan-ghimbir, Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, și Sos De Scufundare Cu Ghimbir De Soia.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați 1 Tbs. din ghimbir, sosul de soia, oțet, 2 Tbs. apă și aproximativ un sfert din scallions. Puneți sosul de scufundare deoparte. Clătiți codul și uscați-l cu prosoape de hârtie. Condimentați ușor ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Sos De Scufundare
Ghimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3 Căni De Nectar De Pere
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Vinegretă De Verjuic
2
Puneți făina într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Puneți albușurile într-un castron mediu și bateți până se formează o spumă groasă la suprafață. La albușurile de ou, adăugați usturoiul, ardeii iute și restul de ghimbir și scallions și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Dragați fiecare bucată de cod pe ambele părți mai întâi în făină și apoi în albușuri, folosind mâinile pentru a apăsa scallions și chiles pe pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Usturoi Tocat
Bomboane Salvatoare
Bomboane De Caracatiță Brite
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați pe o farfurie. Când uleiul este fierbinte (va bule dacă puneți un inel de scallion în el), adăugați codul, distanțând bucățile uniform (poate fi necesar să le gătiți în două loturi) și ridicați focul la mediu ridicat. Întoarceți peștele după 3 minute. Reduceți focul la mediu și gătiți până când peștele este ferm la atingere și se desprinde ușor când este străpuns cu o furculiță, aproximativ încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Bomboane De Caracatiță Brite
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Serviți imediat cu sosul de scufundare și pene de var pe lateral. Sugestii De Servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Pană De Var
7
Se servește cu orez alb și spanac sotat cu usturoi, sau cu tăiței soba în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soba Noodles
Orez Alb
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.