Cocktail-uri savuroase: acru picant pe bază de plante Umami Bitter Smoky Rich Strong / Giveaway și Q&A cu autorul

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Cocktail-uri savuroase: acru picant pe bază de plante Umami Bitter Smoky Rich Strong | Giveaway și Q&A cu autorul ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 57 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 212 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sifon club, crenguțe de rozmarin, sirop de miere infuzat cu trufe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați 'Savory Cocktails', Greens Fee Fizz {cocktail } și Giveaway, Conopidă " orez prăjit | de la masa de familie fără cereale / interviu cu autorul și cadou, și Fursecuri cu ciocolată fără comerț echitabil, fără cereale, dintr - o simplă schimbare și un cadou și Întrebări și răspunsuri cu autorul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați mierea de trufă neagră preparată și apa caldă într-un raport de 1:2.Amestecați ginul, sucul de lămâie și siropul de miere într-un agitator de cocktail, asigurându-vă că mierea se dizolvă complet. Împingeți 1 crenguță de rozmarin între ambele mâini sau ciupiți-o ușor peste tot pentru a elibera uleiurile și adăugați-o în agitator. Umpleți agitatorul 2?3 plin cu gheață; acoperiți și agitați energic până când cocktailul este bine răcit. Folosind o strecurătoare de păducel, strecurați dublu printr-o sită cu plasă de sârmă într-un pahar highball umplut cu gheață. Se acoperă cu sifon club și se amestecă ușor.
Se ornează cu crenguța de rozmarin rămasă.