Cocktail Japonez

Cocktail Japonez
Cocktail japonez ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bitter angostura, coniac, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Yuzu Japonez Și Cocktail De Ghimbir, Yuzu Chuhai | Yuzu Acru / Cocktail Japonez Yuzu, și Cocktail Gringo rusesc un cocktail creat de prieteni ucraineni și spanioli.

Instrucțiuni

1
Umpleți un pahar de amestecare pe jumătate plin cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
2
Adăugați coniac, orgeat și bitter. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BitterBitter
ConiacConiac
3
Se strecoară în pahar de cocktail răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
100% Tequila Blanco100% Tequila Blanco
4
Răsuciți coaja de lămâie peste băutură și aruncați-o ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
BeaBea

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Revista