Coaste scurte de vită în Chipotle și sos de Chili verde

Coaste scurte de vită în Chipotle și sos de Chili verde
Carne de vită coaste scurte în Chipotle și sos de Chili verde ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 203 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 115 ar spune că a lovit locul. Un amestec de coriandru măcinat, sare, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte de vită în Chipotle și sos de Chili verde, Chili picant W coaste scurte de vită dezosată, și Coaste scurte de vită BBQ cu salsa de mere verzi și cartofi prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 5 ingrediente în castron; se presară peste coaste scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați coastele pe farfurie; acoperiți și răciți 1 oră sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți uleiul într-o oală mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se adaugă jumătate de coaste și se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 9 minute; se transferă în farfurie. Repetați cu coastele rămase. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
6
Adăugați ceapa și usturoiul în aceeași oală; acoperiți și gătiți până când ceapa este moale, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați bulion și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
8
Adăugați roșii, suc de lămâie și ardei iute chipotle. Întoarceți coastele în oală, cu carnea în jos, într-un singur strat. Aduceți la fierbere; acoperiți și gătiți la cuptor până când coastele sunt doar fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TomateTomate
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scoateți oala din cuptor. Oală de înclinare;lingura de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se pune oala la foc mediu și se fierbe neacoperit până când straturile de sos lingura și coastele sunt foarte fragede, aproximativ 25 de minute. Sos de sezon cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește 30 de minute, se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Aduceți coastele la foc mic la foc mediu; adăugați inele de chili. Fierbeți până când ardeii iute se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
CoasteCoaste
12
Transferați coastele și sosul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Se presară coriandru; se ornează cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
14
* Ardeii iute Chipotle conservați într-un sos picant de roșii, uneori numiți adobo, sunt disponibili pe piețele din America Latină, magazinele de alimente de specialitate și unele supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Sos De RoșiiSos De Roșii

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca gloata Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista