Coaste scurte de vită în Chipotle și sos de Chili verde

Carne de vită coaste scurte în Chipotle și sos de Chili verde ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 203 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 115 ar spune că a lovit locul. Un amestec de coriandru măcinat, sare, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte de vită în Chipotle și sos de Chili verde, Chili picant W coaste scurte de vită dezosată, și Coaste scurte de vită BBQ cu salsa de mere verzi și cartofi prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 5 ingrediente în castron; se presară peste coaste scurte.
Așezați coastele pe farfurie; acoperiți și răciți 1 oră sau până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Încălziți uleiul într-o oală mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Se adaugă jumătate de coaste și se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 9 minute; se transferă în farfurie. Repetați cu coastele rămase. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul în aceeași oală; acoperiți și gătiți până când ceapa este moale, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulion și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Adăugați roșii, suc de lămâie și ardei iute chipotle. Întoarceți coastele în oală, cu carnea în jos, într-un singur strat. Aduceți la fierbere; acoperiți și gătiți la cuptor până când coastele sunt doar fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Scoateți oala din cuptor. Oală de înclinare;lingura de grăsime.
Se pune oala la foc mediu și se fierbe neacoperit până când straturile de sos lingura și coastele sunt foarte fragede, aproximativ 25 de minute. Sos de sezon cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește 30 de minute, se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider.)
Aduceți coastele la foc mic la foc mediu; adăugați inele de chili. Fierbeți până când ardeii iute se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Transferați coastele și sosul într-un castron mare.
Se presară coriandru; se ornează cu pene de var.
* Ardeii iute Chipotle conservați într-un sos picant de roșii, uneori numiți adobo, sunt disponibili pe piețele din America Latină, magazinele de alimente de specialitate și unele supermarketuri.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca gloata Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.