Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete pentru repertoriul dvs., coaste scurte cu cinci condimente cu tăiței Udon ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 1202 calorii, 40g de proteine, și 80g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,82 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei vegetal, coaste scurte de vită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coaste scurte fierte cu tăiței de ou, Grătar: Coaste Scurte Cu Cinci Condimente, și 7-condimente usturoi BBQ coaste scurte.
Instrucțiuni
1
Pudrați coastele scurte cu pudra de cinci condimente și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute. Într-o caserolă din fontă emailată medie, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Subţire-
2
Adăugați coastele scurte și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
3
Transferați carnea pe o farfurie și turnați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
4
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
5
Adăugați ceapa, morcovii, usturoiul, țelina, ghimbirul și cimbru; gatiti, amestecand frecvent, pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Adăugați vinul și gătiți până aproape evaporat, 2 până la 3 minute. Întoarceți carnea în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Acoperiți cu o foaie de hârtie pergament și fierbeți la foc moderat până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
8
Între timp, într-o cratiță medie, acoperiți shiitake-ul cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
9
Se ia de pe foc și se lasă ciupercile să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
10
Adăugați daikonul și konbu în bulionul de ciuperci din cratiță și gătiți la foc moderat până când daikonul este doar fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Ridiche Daikon
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
11
Scurgeți ciupercile și daikonul și aruncați konbu și lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Ridiche Daikon
12
Transferați carnea pe o farfurie. Se strecoară bulionul într-un vas rezistent la căldură și se aruncă solidele. Îndepărtați cât mai multă grăsime de pe suprafața bulionului. Întoarceți bulionul în caserolă și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Preîncălziți broilerul și poziționați un raft la 8 inci de sursa de căldură. Într-un castron mediu, combinați sake-ul, mirinul și sosul de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Adăugați coastele, shiitake și daikon și lăsați la marinat 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche Daikon
(mequite, Hickory Sau Arin)
15
Transferați carnea și legumele pe o foaie de copt și aruncați marinada. Se fierbe carnea și legumele, întorcându-se o dată, până când carnea este rumenită și crocantă și legumele sunt aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
16
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți udonul până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
17
Scurgeți și transferați în boluri. Se acoperă cu carne și legume. Se toarna in bulion si se serveste.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.