Coaste Scurte Înăbușite

Coaste Scurte Înăbușite
Coaste scurte înăbușite este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Pentru $ 5.0 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1056 calorii, 35g de proteine, și 87G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 3 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, coaste scurte de vită, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de mămăligă dintr - o nouă întoarcere în sud, Coaste Scurte Înăbușite, și Coaste Scurte Înăbușite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/4 cană de vin, 1/4 cană de bulion, usturoi, ienibahar și ghimbir într-un vas superficial; adăugați coaste, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți și răciți coastele timp de 4 până la 6 ore, rotind ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2
Scoateți coastele din marinadă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Presărați coaste cu sare și piper; dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Gătiti coaste, în loturi, în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 15 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Îndepărtați coastele și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Reduceți căldura la mediu; adăugați morcovul, ceapa și țelina și sotati 7 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați pasta de roșii; gatiti, amestecand constant, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8
Întoarceți coastele la tigaie. Se amestecă marinata rezervată și restul de 2 căni de vin și 2 căni de bulion; aduceți amestecul la fierbere și acoperiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Coaceți la 300 timp de 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți coastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
11
Degresați grăsimea din sos și aruncați; se fierbe sosul timp de 12 până la 15 minute sau până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
12
Se servește cu coaste peste cartofi prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
13
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireș negru și condimente. Plin și rotund cu prune, coacăze roșii, mure și arome de frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul cu ciocolată continuă și continuă.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista