Coacerea pâinii: pâine plată de susan și in

Coacerea pâinii: pâine plată de susan și in
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 164 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 40 de cenți pe porție. 40 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, făină de in, drojdie instantanee și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Coacerea pâinii: secară cu chimen și in, Coacerea pâinii: pâine albă de susan rapidă și lentă, și Pâine plată de in-rozmarin cu sare de mare afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți făina, drojdia, sarea, făina de in, semințele de susan și uleiul de măsline în vasul robotului de bucătărie prevăzut cu lama de aluat. Pulsați de mai multe ori până când toate ingredientele sunt distribuite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Semințe De In MăcinateSemințe De In Măcinate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Cu robotul de bucătărie în funcțiune, adăugați apa într-un flux lent, la fel de repede pe cât o poate absorbi făina. Continuați procesarea până când aluatul este neted, sau relativ așa. Va fi accidentat din adaosuri, dar aluatul în sine ar trebui să fie neted și lipicios, mai degrabă decât lipicios și ar trebui să fie elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Formați aluatul într-o bilă, stropiți-l cu puțin ulei de măsline pentru a acoperi suprafața și puneți aluatul într-un bol. acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Făinați ușor suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5
Scoateți aluatul din vas și frământați-l scurt, apoi împărțiți-l în 8 bucăți. Formați fiecare piesă într-o minge, apoi aplatizați mingea într-o formă de disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Încălziți un fier de călcat greu este ideal-la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Rulați primul disc la aproximativ 6 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați-l în tigaie și gătiți pe prima parte până când începe să se rumenească pe fund și începe să buleze și să pufăie, aproximativ 1-2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Întoarceți pâinea plată și gătiți pe a doua parte încă 30-60 de secunde până se rumenesc puțin pe a doua parte. Este bine că este pătat de la gătit pe " bule."Uneori veți avea o mulțime de bule mai mici, iar alteori bulele se vor combina și întreaga pâine plată va pufni ca un balon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
10
Pe măsură ce fiecare pâine plată este gata, stivuiți-le și acoperiți-le cu un prosop de bucătărie curat pentru a le menține calde în timp ce gătiți restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
11
Serviți cald sau răciți-le și serviți la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista