Coacerea pâinii: pâine plată de susan și in
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 164 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 40 de cenți pe porție. 40 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, făină de in, drojdie instantanee și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Coacerea pâinii: secară cu chimen și in, Coacerea pâinii: pâine albă de susan rapidă și lentă, și Pâine plată de in-rozmarin cu sare de mare afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți făina, drojdia, sarea, făina de in, semințele de susan și uleiul de măsline în vasul robotului de bucătărie prevăzut cu lama de aluat. Pulsați de mai multe ori până când toate ingredientele sunt distribuite uniform.
Cu robotul de bucătărie în funcțiune, adăugați apa într-un flux lent, la fel de repede pe cât o poate absorbi făina. Continuați procesarea până când aluatul este neted, sau relativ așa. Va fi accidentat din adaosuri, dar aluatul în sine ar trebui să fie neted și lipicios, mai degrabă decât lipicios și ar trebui să fie elastic.
Formați aluatul într-o bilă, stropiți-l cu puțin ulei de măsline pentru a acoperi suprafața și puneți aluatul într-un bol. acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Făinați ușor suprafața de lucru.
Scoateți aluatul din vas și frământați-l scurt, apoi împărțiți-l în 8 bucăți. Formați fiecare piesă într-o minge, apoi aplatizați mingea într-o formă de disc.
Încălziți un fier de călcat greu este ideal-la foc mediu.
Rulați primul disc la aproximativ 6 inci în diametru.
Așezați-l în tigaie și gătiți pe prima parte până când începe să se rumenească pe fund și începe să buleze și să pufăie, aproximativ 1-2 minute.
Întoarceți pâinea plată și gătiți pe a doua parte încă 30-60 de secunde până se rumenesc puțin pe a doua parte. Este bine că este pătat de la gătit pe " bule."Uneori veți avea o mulțime de bule mai mici, iar alteori bulele se vor combina și întreaga pâine plată va pufni ca un balon.
Pe măsură ce fiecare pâine plată este gata, stivuiți-le și acoperiți-le cu un prosop de bucătărie curat pentru a le menține calde în timp ce gătiți restul.
Serviți cald sau răciți-le și serviți la temperatura camerei.