Coacerea pâinii: chifle de arțar și cartofi dulci

Coacerea pâinii: chifle de arțar și cartofi dulci
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 126 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, drojdie instantanee, extract de arțar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Coacerea Pâinii: Chifle De Cartofi Dulci, Coacerea Pâinii: Chifle Dulci, și Chifle de scorțișoară de cartofi dulci și Pecan cu glazură de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia, apa și siropul de arțar și 2 căni de făină în vasul mixerului standului. Se amestecă pentru a se combina și se lasă deoparte timp de 10 minute pentru a obține bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Adăugați făina de pâine rămasă, cartofii dulci și extractul de arțar. Frământați cu cârligul de aluat până când aveți un aluat neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Extract De ArțarExtract De Arțar
Făină De PâineFăină De Pâine
AluatAluat
3
Adăugați sarea și untul și continuați să frământați până când ambele sunt încorporate. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați - l deoparte până când aluatul și-a dublat dimensiunea-aproximativ o oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
Făinați suprafața de lucru, tapetați o foaie de copt cu o foaie de pergament și preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Întoarceți aluatul și împărțiți-l în 15 bucăți. Formați fiecare într-o bilă și așezați-o pe foaia de copt pregătită. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până când rulourile sunt dublate în dimensiune, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
5
Scoateți folia de plastic și coaceți la 350 de grade până când chiflele se rumenesc frumos, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
6
Așezați chiflele pe un suport pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista