Coacerea pâinii: brioșe de porumb și Cheddar
Coacerea pâinii: brioșele de porumb și Cheddar ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 218 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. 171 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ou, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Coacerea pâinii: biscuiți Cheddar și Scallion, Coacerea Cu Dorie: Cele Mai Cornoase Brioșe De Porumb, și Coacerea Pâinii: Brioșe Cu Gem.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade și pulverizați 12 cutii de briose cu spray de copt. Într-un castron mediu, combinați făina, zahărul, făina de porumb, praful de copt și sarea. Se amestecă pentru a combina.
Adăugați porumbul și brânza și amestecați pentru a distribui.
Într-un castron separat, combinați laptele, oul și uleiul. Bateți cu o furculiță pentru a sparge oul și combinați ingredientele.
Adăugați ingredientele umede la uscat și amestecați până când sunt combinate.
Scoateți aluatul în formele de briose pregătite.
Coaceți la 400 de grade până se rumenesc frumos, aproximativ 25 de minute.
Scoateți brioșele într-un raft pentru a se răci.