Coacere Gnocchi Cu Roșii Și Vinete
Rețeta de coacere cu Gnocchi de roșii și vinete ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Acest fel principal are 566 calorii, 19g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți mozzarella, cutii de roșii, piure de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până Tort Cupa ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Brownie Fudge cu glazură de aluat Cookie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Coaceți vinete, roșii și ciuperci, Coacere vinete, roșii și parmezan (Melanzane alla Parmigiana), și Gnocchi și coacere de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Călește ceapa și usturoiul în uleiul de măsline până se înmoaie.
Se amestecă vinetele și ciupercile și se fierbe până se înmoaie.
Adăugați roșiile conservate, piureul de roșii și vinul. Se fierbe ușor timp de 15 minute. Apoi condimentează cu un vârf de zahăr, sare și piper.
Se amestecă gnocchiul în sos, apoi se rupe mozzarella și se amestecă în vas.
Adăugați busuiocul chiar înainte de a servi dish.To coaceți: preîncălziți cuptorul la 200C / 180 C fan / gas mark
Călește ceapa și usturoiul până se înmoaie. Se amestecă ardeiul iute, apoi se toarnă roșiile, vinul și piureul de roșii. Condimentează și amestecă bine.
Se amestecă gnocchi și busuioc. Se acoperă cu mozzarella și se coace 20-30 de minute până când mozzarella este topită și aurie.