Coaceți Vinetele
Coacerea vinetelor necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această garnitură are 264 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,41 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de vinete, ulei de măsline, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Coaceți Vinetele, Tomate Vinete Coace, și Coacere Picantă De Vinete.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Așezați ouăle și firimiturile de pâine în 2 boluri separate. Înmuiați feliile de vinete în ouă, apoi în pesmet pentru a acoperi. Prăjiți feliile de vinete acoperite în tigaie până se rumenesc. Se condimentează cu sare și se scurge pe prosoape de hârtie.
În vasul de copt pregătit, acoperiți vinetele, ceapa, roșiile, parmezanul și brânza feta. Sus cu benzi de Muenster.
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza este topită și cu bule.