Clementine Sorbetto
Clementine Sorbetto este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 130 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sirop de porumb, suc de lămâie strecurat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Chocolate Sorbetto, Sorbetto Cu Cireșe Dulci, și Sorbetto Cu Lămâie-Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, fierbeți zahărul și 1/2 cană de apă la foc mare doar până când zahărul se dizolvă. Se amestecă siropul de porumb și se lasă să se răcească.
Într-un castron, combinați siropul cu sucurile. Înghețați un metal 9-in. tigaie pătrată. Congelați amestecul de suc într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați sorbetto în tigaia rece, acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore.
Lăsați sorbetto să se înmoaie la frigider cu 20 de minute înainte de a servi în boluri răcite.
Faceți înainte: înghețați până la 1 săptămână.
Lăsați să se înmoaie la temperatura camerei aproximativ 30 de minute, apoi rupeți în bucăți. Rotiți în loturi într-un robot de bucătărie până se omogenizează, apoi scoateți în vase răcite.