Clatite PB si J

Clatite PB si J
Clatite PB și J ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 91 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 24 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Clătite cu iaurt grecesc din grâu integral Quinoa {cele mai sănătoase clătite pe care le-am făcut vreodată}, Clătitele mele fără Gluten (și clătite lipicioase de budincă de caramele!), și Clătite de mare chiliene sau Bindaetteok (clătite coreene de fasole mung) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți o tavă. Într-un castron mare, amestecați ingredientele uscate. Se amestecă încet în ou, lapte, unt de arahide și ulei până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați puțin lapte suplimentar dacă aluatul se simte prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
4
Lăsați amestecul să stea 5 minute. Topiți 1 lingură de unt pe tavă și deplasați-vă pentru a acoperi întreaga tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă aproximativ 1/4 cană de bătut pe clătită pe tavă pentru a forma clătite de 5 inci. Aluatul se răspândește în timp ce gătește. Umpleți grătarul fără a aglomera clătite. Flip când buzunarele de aer încep să apară pe partea de sus și un vârf rapid pe partea inferioară dezvăluie o clătită aurie. Repetați cu untul rămas și bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Serviți clătite cu sirop de mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
7
Într-o cratiță la foc mediu, combinați toate ingredientele și aduceți la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până când lichidul este redus la o consistență siropoasă, aproximativ 10 minute. Folosiți o lingură de lemn pentru a rupe murele în timp ce gătesc. Se strecoară siropul pentru a îndepărta semințele și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista