Clatite germane II
Clatite germane II ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 231 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de unt, ouă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Toțiretetele au 887 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Clatite Germane, Clatite Germane, și Clatite Germane.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Topiți untul într-un vas mediu de copt.
Într-un castron mediu, amestecați făina, laptele, ouăle și sarea.
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit.
Coaceți pe suportul central în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute, până se rumenesc.
Vin recomandat: Dornfelder, Riesling
Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru German. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder]()
Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder
Un vin foarte gustos, puternic, cu aromă pronunțată și culoare roșie închisă bogată. Are o aromă delicioasă de cireșe, fructe de pădure roșii și prune cu taninuri decente și netede. Dulceața sa este plăcută și armonică, ceea ce o face plăcută pentru iubitorii de vinuri nu prea uscate.Un însoțitor delicios la deserturi și brânză, dar și la mâncăruri la grătar și afumate. Este, de asemenea, un vin pentru plăcere și un capac de noapte foarte gustos