Sandvișul clasic Cubanez Midnight (Medianoche) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 1143 calorii, 82G de proteine, și 79G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de carne de porc, murături de mărar, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Clasic Cubanez Midnight (Medianoche) Sandwich, Cubanez Medianoche Sandwich, și Sandwich Cubanez La Miezul Nopții pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Împărțiți rulourile sandwich în jumătate și întindeți muștarul și maioneza Liberal pe părțile tăiate. Pe fiecare sandwich, locul și cantitatea egală de brânză elvețiană, șuncă și carne de porc în exact această ordine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sandwich Bun
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mustar Preparat, Optional
2
Puneți câteva murături pe fiecare și puneți partea superioară a ruloului pe sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Ungeți blaturile cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(65 Fursecuri)
4
Apăsați fiecare sandviș într-o presă sandwich încălzită la foc mediu-mare. Dacă nu este disponibilă o presă pentru sandvișuri, folosiți o tigaie mare la foc mediu-mare și apăsați sandvișurile în jos folosind o farfurie sau o tigaie robustă. Unele grătare interioare pot fi bune și pentru acest lucru. Gatiti timp de 5 pana la 8 minute, pastrand sandwich-urile presate. Dacă utilizați o tigaie, poate doriți să le răsturnați o dată pentru o rumenire uniformă. Feliați în diagonală și serviți fierbinte.