Clătitele de dovlecei ale mamei
Clătitele de dovlecei ale mamei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 25 calorii. Această rețetă servește 20. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1910 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sare, parmezan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 27%. Rețete similare includ Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, și Orezul spaniol al mamei.
Instrucțiuni
Ștergeți dovlecelul ras cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta umezeala. Amestecați dovleceii, ouăle și ceapa într-un castron mare.
Amestecați făina, parmezanul, praful de copt, sarea și oregano într-un castron separat; amestecați amestecul în dovlecei până când aluatul este doar umezit.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Aruncați linguri rotunjite de aluat de dovlecei în ulei fierbinte; tigaie se prăjește până devine aurie, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scurgeți clătitele pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.