Cizmarul de piersici și mure al mamei Daisy

Cizmarul de piersici și mure al mamei Daisy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați Cizmarul de piersici și mure al mamei Daisy. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 733 calorii. Pentru $2.75 pe portie, veți obține un desert care servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piersici, ou, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 59%. Rețete similare sunt Cizmarul de piersici și mure al mamei Daisy, BlackBerry Peach Cobbler, și Peach Blackberry Cobbler.

Instrucțiuni

1
Pentru a face toppingul de biscuiți, într-un castron mare, amestecați făina, făina de porumb, 1/4 cană de zahăr, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați untul și scurtați până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Folosind o furculiță, amestecați laptele și oul doar pentru a combina (nu amestecați prea mult). Puneți deoparte în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Pentru a face umplutura de piersici, Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Ungeți cu generozitate un vas de copt de 7 km 11 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Încălziți piersicile, zahărul brun, sucul de lămâie, amidonul de porumb, scorțișoara și vârful de sare într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Aduceți piersicile la fiert, amestecând frecvent. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând, până când sosul se îngroașă și piersicile s-au înmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și murele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
6
Transferați umplutura în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Folosiți o lingură pentru a scoate aproximativ 2 linguri de aluat și folosiți o altă lingură pentru a așeza aluatul deasupra amestecului de fructe. Continuați cu aluatul rămas, acoperind uniform fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
8
Presărați blaturile biscuiților cu restul de 2 linguri de zahăr granulat și coaceți timp de 25 până la 30 de minute, sau până când biscuiții se rumenesc și umplutura este bulboasă și groasă în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se răcește timp de 10 minute, apoi se servește cald cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
10
Dacă folosiți mure congelate, nu le dezghețați și aruncați-le cu 2 linguri de făină înainte de a le combina cu piersicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
11
From Down Home with the Neelys de Patrick și Gina Neely Copyright (C) 2009 de Patrick și Gina Neely publicat de Knopf.Patrick și Gina Neely sunt proprietarii Neely ' s Bar-B-Que din Memphis și gazde ale mai multor emisiuni Food Network, inclusiv seria Down Home with the neelys, unul dintre cele mai bine cotate programe care au debutat pe popularul Food Network. Iubitele de liceu care s-au împăcat la reuniunea lor de zece ani, sunt căsătoriți din 199
12
Locuiesc în Memphis cu cele două fiice ale lor.Paula Disbrowe a colaborat cu Susan Spicer La Crescent City Cooking și este autoarea Cowgirl Cuisine.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista