Cizmar Ușor De Nectarină Și Cremă
Easy Nectarine și cremă Cobbler este un vegetarian desert. Această rețetă face 4 porții cu 655 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 89 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, zahăr granulat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Nectarine și Cobbler de mure, Nectarine-cizmar de mure, și Cobbler de afine și Nectarine.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.