Cizmar De Mure Cu Cremă De Lămâie
Lemon Cream-Topped Blackberry Cobbler este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 199 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cobblere individuale de mure, caș de lămâie, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 31%. Rețete similare includ Zăbrele-Topped Blackberry Cobbler, Catifea albastră, caș de mure și Cupcakes cu brânză cremă de lămâie de mure, și BlackBerry-piersic Cizmar cu reteta biscuiti smantana.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună 1/2 cană caș de lămâie și 1/2 cană smântână. Acoperiți și răciți 1 oră.
Coaceți 2 (8-oz.) pachete congelate cobblers individuale blackberry în conformitate cu instrucțiunile pachetului. Top cald cobblers cu amestec de caș de lămâie.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit oricând Sara Lee Blackberry Cobbler (în secțiunea congelator) și cașul de lămâie Dickinson (cu gemuri și jeleuri). Cașul rămas poate fi păstrat la frigider 5 până la 7 zile.