Cizmar De Cireșe Proaspete

Cizmar De Cireșe Proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cizmarul de cireșe proaspete. Această rețetă face 8 porții cu 451 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, aluat de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cizmar Proaspăt De Cireșe Cu Înghețată Vanillan, Jiffy Peach Cobbler – un cizmar pe care îl puteți face oricând, fie cu piersici proaspete, fie cumpărate din magazin, și Sorbet dulce-dulce de ciocolată-cireșe cu compot proaspăt de cireșe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați aluatul în benzi de 8 (9 x 1 inch). Aranjați fâșiile de aluat într-un design de zăbrele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Ungeți aluatul cu albuș de ou și presărați uniform cu 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
ZahărZahăr
4
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când crusta este maro aurie. Se răcește pe tigaie, pe un suport de sârmă, 10 minute. Ridicați cu grijă crusta folosind 2 spatule; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
5
Combinați cireșele, 1 cană de zahăr, tapioca, sucul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
TapiocaTapioca
SucSuc
ZahărZahăr
SareSare
6
Lăsați să stea 15 minute. Puneți amestecul de cireșe într-un vas de copt de 8 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Puneți crusta deasupra amestecului de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista