Ciuperci umplute I
Ciuperci umplute Aș putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. O porție conține 139 de calorii , 10 g de proteine și 9 g de grăsimi . Această rețetă servește 9. Pentru 1,12 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de carne de crab, sare de usturoi, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și pescatariană . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 47% . Acest scor este bun. Încercați ciuperci portobello umplute fără alergii , ciuperci umplute cu anghinare cu brânză șifriptură de flanc umplută cu ciuperci și brânză feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor o tavă de copt cu spray de gătit antiaderent.
Tăiați ciupercile. Rezervați 1/3 până la 1/2 din tulpini și tocați-le.
Bateți crema de brânză până la omogenizare.
Într-un castron mic, combinați tulpinile de ciuperci tocate și carnea de crab. Amestecați crema de brânză în amestecul de tulpină și scoici.
Adăugați sare de usturoi și amestecați bine. Umpleți capacele de ciuperci cu amestecul de brânză. Aranjați capacele pe foaia de copt pregătită.
Coaceți ciupercile la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 20 de minute sau până când amestecul de ciuperci și crabi sunt fierbinți și cea mai mare parte a lichidului din ciuperci s-a adunat în tigaie.