Ciuperci prăjite și spanac cu ceapă aurie

Ciuperci prăjite și spanac cu ceapă aurie
Ciupercile prăjite și spanacul cu ceapă aurie sunt un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de floarea soarelui, pastă de usturoi, g bags ready young leaf spanac și ardei iute. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre de zahăr și ceapă verde, Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre de zahăr și ceapă verde, și Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre de zahăr și ceapă verde.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei în cea mai mare tigaie, presărați semințele de chimen și lăsați-le să crape câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa tocată și ciupercile și gătiți timp de 10 minute, amestecând frecvent, până când ceapa s-a înmuiat și începe să devină aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se presară garam masala, se adaugă usturoiul, ghimbirul și ardeiul iute și se amestecă pentru a se amesteca, apoi se aruncă într-o pungă de spanac. Acoperiți și gătiți doar un minut sau două până când spanacul s-a ofilit și există loc în tigaie pentru altul. Repetați până când tot spanacul s-a ofilit, apoi condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Îndepărtați cu o lingură cu fante într-un vas de servire cald și păstrați-l cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Prăjiți feliile de ceapă încet cu turmericul în uleiul rămas până când ceapa se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Serviți spanacul fierbinte, presărat cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru ciupercile bătute. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Markus Huber Trandafir Spumant
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista