Ciuperci prăjite și spanac cu ceapă aurie
Ciupercile prăjite și spanacul cu ceapă aurie sunt un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de floarea soarelui, pastă de usturoi, g bags ready young leaf spanac și ardei iute. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre de zahăr și ceapă verde, Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre de zahăr și ceapă verde, și Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre de zahăr și ceapă verde.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei în cea mai mare tigaie, presărați semințele de chimen și lăsați-le să crape câteva secunde.
Adăugați ceapa tocată și ciupercile și gătiți timp de 10 minute, amestecând frecvent, până când ceapa s-a înmuiat și începe să devină aurie.
Se presară garam masala, se adaugă usturoiul, ghimbirul și ardeiul iute și se amestecă pentru a se amesteca, apoi se aruncă într-o pungă de spanac. Acoperiți și gătiți doar un minut sau două până când spanacul s-a ofilit și există loc în tigaie pentru altul. Repetați până când tot spanacul s-a ofilit, apoi condimentați cu sare.
Îndepărtați cu o lingură cu fante într-un vas de servire cald și păstrați-l cald.
Prăjiți feliile de ceapă încet cu turmericul în uleiul rămas până când ceapa se rumeneste.
Serviți spanacul fierbinte, presărat cu ceapă.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru ciupercile bătute. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.