Ciuperci Orzo Risotto
Ciuperci Orzo Risotto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 588 calorii, 22g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, șalotă, paste orzo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Orzo și Risotto de ciuperci, Orzo Risotto, și Grădină Orzo Risotto.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie de 12 inci la foc mare.
Adăugați 12 uncii de ciuperci feliate și 3/4 cană de ceapă sau ceapă tocată; gatiti, amestecand des, pana cand ciupercile se rumenesc usor, 9-12 minute.
Reduceți căldura la mediu și adăugați încă 2 linguri de unt și 2 căni de paste orzo uscate; se amestecă des până când pastele devin aurii, aproximativ 2 minute.
Adăugați 3 căni de bulion de pui și 1/2 cană de sherry uscat. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți, amestecând des, până când pastele sunt fragede pentru a mușca și cea mai mare parte a lichidului este absorbită, 9 până la 11 minute. Dacă amestecul devine prea gros înainte ca pastele să fie gata, mai adăugați puțin bulion.
Se amestecă 1/3 cană parmezan ras și sare și piper după gust. Puneți risotto în boluri largi și presărați cu puțin pătrunjel tocat și mai mult parmezan după gust.