Ciucuri de Pecan în patiserie cu brânză cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să încercați ciucuri de Pecan în produse de patiserie cu brânză cremă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare, margarină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cremă De Brânză-Patiserie Pecan, Ciucuri De Pecan, și Ciucuri De Pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti produse de patiserie, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, 1 lingură de zahăr și o picătură de sare într-un castron mic.
Combinați crema de brânză, untul și laptele într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de făină; bateți la viteză mică doar până se omogenizează (amestecul va fi sfărâmicios). Apăsați amestecul de făină într-o bilă.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 3 până la 4 ori. Împărțiți aluatul în 24 de porții.
Așezați 1 porție de aluat în fiecare dintre cele 24 de căni de briose în miniatură acoperite cu spray de gătit. Apăsați aluatul în părțile inferioare și în sus ale cupelor, folosind degetele ușor înfăinate.
Pentru a pregăti umplutura, împărțiți pecanele în mod egal între cupele de briose.
Combinați zahărul brun și ingredientele rămase; lingură aproximativ 2 lingurițe umplând peste nuci pecan în fiecare ceașcă de briose.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când patiseria este ușor rumenită și umplutura este pufoasă. Se răcește în cupe timp de 10 minute pe un suport de sârmă. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare a fiecărui tassie; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe un suport de sârmă.