Ciocolata Neagra-Espresso Shortbread

Ciocolata Neagra-Espresso Shortbread
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pâinea scurtă de ciocolată neagră-Espresso. Această rețetă servește 5 și costă 1,3 USD pe porție. O porție conține 738 calorii, 9g de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Cookie-uri Espresso-ciocolată Shortbread, Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, și Fursecuri Espresso Cu Ciocolată Scurtă.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos; adăugați treptat zahăr pudră, bătând bine. Se amestecă ingredientele uscate; bate doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Împărțiți aluatul în 3 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Așezați 2 porții pe capetele opuse ale 1 foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Așezați porțiunea rămasă pe a doua foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Acoperiți porțiunile de aluat cu folie de plastic; apăsați ușor sau Rulați fiecare porție de aluat într-un cerc de 5 1/2". Scorați ușor fiecare rundă cu un cuțit ascuțit în 6 sau 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuțitCuțit
7
Coaceți rundele la 325 timp de 23 de minute sau până când pâinea scurtă se simte fermă la atingere. Scorați ușor fiecare rundă din nou cu un cuțit ascuțit. Glisați pergamentul din foile de copt pe rafturi de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
CuțitCuțit
8
Lăsați pâinea scurtă să se răcească complet pe pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
9
Tăiați pâinea scurtă în pene de-a lungul liniilor marcate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
10
Topiți barele de copt cu ciocolată separat în boluri mici în cuptorul cu microunde conform instrucțiunilor pachetului. Înmuiați parțial capătul larg al fiecărei pene de pâine scurtă în ciocolată neîndulcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt NeindulcitaCiocolata De Copt Neindulcita
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
CiocolataCiocolata
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
11
Așezați pe o tigaie de jeleu căptușită cu hârtie de ceară și congelați scurt pentru a seta ciocolata. Apoi înmuiați parțial cealaltă jumătate a capătului larg al fiecărei pene în ciocolată albă. Congelați scurt pentru a seta ciocolata albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
CiocolataCiocolata
JeleuJeleu
RolaRola
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În56 m.
Porții5
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista