Această rețetă servește 6. Dacă 81 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., vasele vegane cu dovleac de ciocolată de Creme ar putea fi un excelent fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă pentru a încerca. O porție conține 99 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. 259 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, stevia de vanilie, gumă de xantan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Vase Vegane De Ciocolată Neagră De Creme, Vase de cremă vegane cu nucă de cocos cu ciocolată, și Pumpkin Chai Pots de Crcumperme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În fundul unei oale de dimensiuni medii, amestecați laptele de orez și siropul de agave sau arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Lapte De Orez
Procent De Tequila Blanco
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați amidonul și bateți până se omogenizează și nu există bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se amestecă dovleacul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4
Adăugați laptele de cocos, sarea și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Încălziți amestecul la foc mediu, amestecând continuu, până când începe să buleze și să se îngroașe; continuați să gătiți, amestecând, timp de un minut și scoateți-l de pe foc.Se amestecă vanilia, stevia și ciocolata; se lasă să stea 30 de secunde, apoi se amestecă din nou până când ciocolata se topește și se amestecă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Stevia
6
Se toarnă într-un castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei, amestecând o dată sau de două ori în primele cinci minute (acest lucru va ajuta la prevenirea formării unei "piele" deasupra; dacă se dezvoltă oricum, nu vă faceți griji prea mult, deoarece totul va fi amestecat mai târziu).Odată ce amestecul s-a răcit, turnați-l într-un blender și adăugați guma de xantan. Se amestecă la înălțime până se combină bine și se omogenizează, apoi se întoarce în castron. (Poate părea destul de lichid în acest moment–este bine).Refrigerați peste noapte sau cu cel puțin 6 ore înainte de lingură sau tubulatură în feluri de mâncare; garnisiți cu pene de cacao sau ciocolată rasă, dacă doriți. Mousse-ul va fi moale, dar ar trebui să țină o formă.A se păstra, acoperit, la frigider până la 4 zile. Congelați resturile pentru a face oale de înghețată!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gumă Xantan
Penițe De Cacao
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)