Ciocolată Caldă

Ciocolată Caldă
Ciocolata caldă necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 288 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, veți obține o băutură care servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ciocolată de brutar, lapte, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite, Supă caldă și acră, și Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti apa si ciocolata in cratita medie la foc mediu-mic 3 pana la 4 min. sau până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând constant cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Adăugați zahăr; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
3
Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 3 min., amestecând constant. Adăugați treptat laptele, amestecând cu biciul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se amestecă vanilia; gatiti la foc mediu 2 pana la 3 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista