Ciocolată Brownie Scones
Reteta ciocolata Brownie Scones ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 26 minute. Această rețetă servește 8. O porție conține 513 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Dacă aveți la îndemână făină de tort, frișcă grea, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Brownie Cu Ciocolată Fără Gluten, Brownie-Brownie De Ciocolată Fără Ouă, și Ciocolata Chip Cookie Oreo Brownie Tort De Inghetata (Slutty Brownie Tort De Inghetata) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. și tapetați o foaie de biscuiți cu hârtie pergament
Topiți ciocolata neîndulcită de 4 oz în cuptorul cu microunde sau într-un castron mic așezat peste apă care abia fierbe; pus deoparte.
Combinați atât făinurile, zahărul, pudra de cacao, praful de copt, cât și sarea într-un castron de puls de robot de bucătărie pentru a amesteca.
Adăugați unt și pulsați până când amestecul este o masă grosieră. Aruncați într-un bol de amestecare.
Bateți 1/3 cană de smântână, melasă, ou și vanilie împreună într-un alt castron.
Se toarnă peste amestecul de făină.
Se toarnă ciocolata topită peste amestecul de ouă, apoi se amestecă până când totul începe să se unească – vor exista pete de amestec de făină neamestecat ici și colo, dar nu suprasolicitați aluatul încercând să le amestecați. În acest moment, amestecați ciocolata dulce-amăruie
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată sau căptușită cu pergament și împărțiți-l în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un pătrat gros de 5 inci 1 cm.
Tăiați fiecare pătrat în patru triunghiuri. Mutați cu grijă triunghiurile pe foaia de copt, așezându-le la cel puțin un centimetru distanță.
Se periază cu frișcă rezervată și se presară cu zahăr.
Coaceți timp de 14-16 minute. Se răcește cel puțin 3 minute pe foaia de copt și apoi se răcește 3-4 minute pe un suport.