Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați ciocolata albă Cherry Crunch. O porție conține 313 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de arahide prăjite uscate, cereale de porumb, cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ciocolată Cherry Crunch Bites, Ciocolată Cherry Marshmallow Crunch Baruri, și Criza de ciocolată albă a cometei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați cereale, covrigi, arahide, marshmallows și cireșe într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți chipsurile de copt și jumătate și jumătate în cratiță de 2 litri la foc mic, amestecând frecvent, până când chipsurile sunt topite. Se amestecă extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Bucăți De Copt
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se toarnă amestecul topit peste ingredientele uscate. Aruncați ușor până când ingredientele uscate sunt acoperite. Aruncați amestecul cu linguri pe hârtie cerată.
4
Lăsați să stea aproximativ 1 oră sau până când este setat. Depozitați acoperit până la 1 săptămână.
Germana poate fi asociată cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Dornfelder dulce roșu. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.