Cindi ' s Jambalaya Cajun Pot Pie

Cindi ' s Jambalaya Cajun Pot Pie
Cindi ' s Jambalaya Cajun Pot Pie este un lactate gratuit rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 657 calorii. Pentru $ 3.04 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de piper măcinat, făină, carne de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Creole. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 48%. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Pui Oală Plăcintă Buzunare, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul de canola într-o cratiță mare și gătiți cârnații kielbasa și carnea de pui la foc mediu până când cârnații s-au rumenit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
KielbasaKielbasa
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
Presărați carnea cu 1 lingură de condimente cajun și 1 lingură de condimente înnegrite în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment înnegritCondiment înnegrit
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Scoateți cârnații și puiul din tigaie și dați deoparte. Gatiti ceapa, telina si ardeiul gras verde in uleiul incins pana cand ceapa a devenit translucida, aproximativ 5 minute, stropind cu inca 1 lingura de condimente Cajun si 1 lingura de condimente innegrite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment înnegritCondiment înnegrit
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți legumele cu o lingură pliată și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Faceți un roux cu uleiul rămas în tigaie stropindu-l cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Bateți făina și uleiul împreună și gătiți la foc mic, amestecând constant, până când amestecul are o culoare maro pal. Acest lucru ar putea dura până la 15 minute; urmăriți cu atenție, astfel încât rouxul să nu ardă. Bateți încet în bulionul de pui, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, pentru a face un sos subțire și neted. Aduceți sosul la foc mic, amestecați cârnații fierți, puiul și legumele și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
8
Amestecați orezul în amestecul de sos și fierbeți până când orezul este aproape fraged, aproximativ 15 minute; amestecați creveții și gătiți până când sunt opaci și roz, 5 până la 10 minute. Condimentați umplutura cu piper negru și piper cayenne; scoateți umplutura de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
9
Montați o crustă de plăcintă în vasul de plăcintă de 1 9 inci; ungeți crusta cu ou bătut și găuriți peste crustă cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 3 minute. Umpleți crusta parbaked cu umplutura jambalaya, deasupra cu cea de-a doua crustă și prindeți și sertizați marginile crustei împreună cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Ungeți crusta cu mai mult ou bătut și tăiați mai multe fante de abur în vârful crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile crustei încep să se rumenească, 10 până la 15 minute. Aliniați marginile crustei cu folie și coaceți până când întreaga crustă se rumeneste, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista