Cina in seara asta: se amestecă tort de orez prăjit cu sos Gochujang

Reteta cina in seara asta: se amestecă tort de orez prăjit cu sos Gochujang este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 660 calorii. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de căței de usturoi, pudră de chili coreeană, gochujang și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort de orez prăjit cu sos Gochujang (Ddeokbokki), Cina în seara asta: creveți prăjiți cu sos de roșii, și Cina în seara asta: pui prăjit cu Lemongrass și Chile.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună apa, gochujang, zahărul, pudra de chili și usturoiul într-un castron de dimensiuni medii. Pune deoparte.
Puneți un wok la foc mare. Când fumați, adăugați uleiul și rotiți pentru a acoperi wok-ul. Când uleiul începe să fumeze, adăugați ceapa. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa este usor rumenita si moale, trei-patru minute.
Adăugați varza. Gatiti, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ doua minute.
Adăugați prăjiturile de orez, asigurându-vă că le separați, astfel încât să nu se lipească. Adăugați și prăjiturile de pește și sosul gochujang. Amestecați bine și lăsați sosul să se reducă până când acoperă prăjiturile de orez, aproximativ două minute
Adăugați scallions și amestecați bine.
Lasă asta să gătească încă un minut. În acest moment prăjiturile de orez ar trebui să fie fragede.