Cina in seara asta: pui sotat provensal cu rozmarin si usturoi

Cina in seara asta: provensal Sauteed de pui cu rozmarin si usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 486 calorii, 30g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de pui, bucăți de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 273 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Cina În Seara Asta: Supă Provensală De Ouă Prăjite, Cina in seara asta: carne de pui saut cu masline, capere si lamai prajite, și Cina in seara asta: Ciorba de rosii Proveniala cu Ch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați bucățile de pui pe ambele părți liberal cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline și 1 lingură de unt la foc mediu într-o tigaie grea suficient de mare pentru a ține bucățile confortabil până când spuma de unt s-a potolit.
Adăugați bucăți de pui cu pielea în jos și gătiți netulburate până când pielea este crocantă și maro aurie, aproximativ 10 minute.
Întoarceți bucățile de pui și adăugați usturoi și rozmarin în tigaie. Continuați să gătiți încă 10 minute.
Scoateți puiul pentru a se odihni și îndepărtați cu grijă toate, cu excepția câtorva linguri de grăsime din tigaie.
Adăugați șalotă și gătiți timp de 30 de secunde, apoi adăugați vin și bulion de pui. Răsturnați sucurile de tigaie de la suprafață și reduceți sosul la jumătate.
Întoarceți bucățile de pui în tigaie cu pielea în sus și gătiți, acoperite, până când puiul este gătit.
Adăugați lingura rămasă de unt în tigaie pentru a termina sosul.
Serviți puiul imediat cu sos drapat în jurul lui.