Cina in seara asta: pui cu sos de semințe de dovleac

Cina in seara asta: pui cu sos de semințe de dovleac
Cina in seara asta: pui cu sos de semințe de dovleac este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 2. O porție conține 432 calorii, 39G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână tomatillos, semințe de susan, habanero chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma fisticul, puteți urma acest fel principal cu Tort Blackberry Cloud cu fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cina in seara asta: Camarones en Pipian (creveți în sos de semințe de dovleac), Cina in seara asta: pui fript cu sos de usturoi, și Cina in seara asta: pui Lemony cu sos de coriandru.

Instrucțiuni

1
Puneți semințele de dovleac într-o tigaie mare pe mediu. Prăjiți aproximativ 3, agitând tigaia din când în când. Ar trebui să fie foarte parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoate.
3
Adăugați semințele de susan în tigaia Acum goală și prăjiți aproximativ 4 minute, agitând din când în când tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoate. Dacă oricare dintre ele pare să devină negru, atunci îndepărtați imediat.
5
Aruncați semințele de dovleac și susan într-un robot de bucătărie și amestecați până devin un praf fin. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Scoateți pielea din bucățile de pui. Se condimentează cu sare și se pune într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se toarnă bulionul de pui și se aduce la foc mic. Gatiti 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8
Scoateți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Adăugați ceapa, usturoiul, habanero, tomatillos și jumătate din fistic. Gatiti la foc mic timp de 10 minute. Aruncă habanero-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Habanero ChiliHabanero Chili
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Folosind o lingură cu fante, scoateți legumele și aruncați-le într-un blender. Păstrați stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Adăugați aproximativ 1 cană de stoc și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12
Adăugați mai mult stoc dacă este prea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
13
Se toarnă sosul într-o tigaie mare, se pune focul la mediu-mic și se amestecă încet dovleacul și semințele de susan. Ar trebui să îngroașe sosul, dar dacă devine prea uscat, adăugați mai mult din stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Adăugați puiul în tigaie și lăsați-l să se încălzească din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Serviți puiul cu sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
16
Se presară cu restul de fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista