Cina In Seara Asta: Ensalada Rusa

Cina In Seara Asta: Ensalada Rusa
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.07 pe portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper, mazăre, napi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați ensaladilla rusa, cum se face ensaladilla rusa | salată spaniolă, Cina In Seara Asta: Pad Vezi Ew, și Cina În Seara Asta: Scoici De Dafin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți oala mare cu coșul cu aburi până la jumătate cu apă. Întoarceți căldura la mare și aduceți la fierbere. Toate legumele trebuie să fie gatiti separat pana cand se inmoaie. Cartofii vor dura aproximativ șapte minute. Napii și morcovii vor dura aproximativ cinci minute. Fasolea va dura patru minute. Mazărea congelată durează un minut. În cele din urmă, sfecla durează aproximativ opt minute. Când fiecare este gata, transferați într-un castron mare, așteptați-vă la bătăi. Puneți-le deoparte într-un alt castron. Poate fi necesar să adăugați mai multă apă în oală în timpul acestui proces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Lasă totul să se răcească timp de cinci minute. Apoi aruncați cartofi, napi, morcovi, fasole verde și mazăre împreună. Îndoiți maioneza. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
NapNap
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Așezați o frunză de romaine pe patru farfurii diferite. Împărțiți amestecul de cartofi între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Presărați sfeclă deasupra fiecărei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista