Duminica cina piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 330 calorii. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de brânză, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina In Seara Asta: Piure De Cartofi Dulci, Cina În Seara Asta: Îmbrăcarea Piureului De Cartofi, și Cina În Seara Asta: Piure De Cartofi Cu Fulgi De Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-un cuptor olandez; acoperiți cu apă. Acoperiți și aduceți la fierbere. Gatiti 20-25 de minute sau pana cand este foarte fraged; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Într-un castron mare, cartofi piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați smântâna, crema de brânză, 2 linguri de unt, sare, sare de ceapă și piper; bate până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cremă De Brânză
Smântână
Unt
Ceapă
Sare
4
Se transferă într-un 2-qt uns. vas de copt. Punctați cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 20-25 minute sau până se încălzește.