Cina în seara asta: varză de Bruxelles înăbușită cu slănină, stafide aurii și paste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: varză de Bruxelles înăbușită cu slănină, stafide aurii și Pastan. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 894 calorii. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, varză de Bruxelles, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cina în seara asta: Paste cu brânză elvețiană Sotată, stafide aurii și capere, Varza de Bruxelles saut cu Bacon si stafide aurii, și Varza de Bruxelles cu stafide aurii.
Instrucțiuni
1
Adăugați slănina și uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă setată la foc mediu. Saut până când slănina este aproape crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți slănina și scurgeți-o pe niște prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Aruncați varza de Bruxelles și șalota și gătiți în grăsimea de slănină, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute. Varza de Bruxelles ar trebui să înceapă să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Frișcă Suplimentară Groasă
4
Se toarnă bulionul și vermutul și se presară stafidele. Aduceți tigaia la fierbere, dislocând orice bucăți rumenite pe fund cu o lingură de lemn. Reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți până când mugurii sunt fragede, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Varză
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați slănina înapoi în tigaie doar pentru a o încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie. Când al dente, transferați pastele în tigaie și gătiți la foc mare timp de 1 minut, amestecând continuu. Condimentează cu sare și piper după gust. Radeți niște parmezan deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ