Cina în seara asta: salată de orez cu Pesto și creveți

Cina în seara asta: salată de orez cu Pesto și creveți
Cina in seara asta: salata de orez cu Pesto și creveți este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,93 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, creveți, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: orez prăjit cu creveți și slănină, Cina în seara asta: orez cu Chorizo, creveți și măsline verzi, și Cina în seara asta: salată de creveți, Jicama și Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați orezul într-o oală cu 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați un vârf de sare și o lingură de unt. Aduceți apa la fierbere și apoi reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se ia de pe foc, se ține acoperit și se lasă deoparte 5-10 minute. Pufați cu o furculiță și așezați-vă pe o tigaie pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți cojile din creveți. Aruncați într-o oală umplută cu apă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scoateți cojile cu o strecurătoare și apoi aruncați creveții. Opriți focul, acoperiți și lăsați deoparte 8-10 minute. Când ați terminat, aruncați puțină apă cu gheață pentru a se răci. Uscați pe niște prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Între timp, gătiți bucățile de sparanghel în puțină apă fierbinte timp de 5 minute. Când ați terminat, șocați-le în apă cu gheață, apoi uscați-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista