Cina În Seara Asta: Pui Parizian

Cina În Seara Asta: Pui Parizian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: pui parizian. Această rețetă servește 4 și costă 2,24 USD pe porție. O porție conține 435 calorii, 40g de proteine, și 24g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de vermut, lapte, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cina În Seara Asta: Pui Bon Bon, Cina in seara asta: pui A la Diable, și Cina În Seara Asta: Pui De Cărămidă.

Instrucțiuni

1
Așezați sânii pe o placă de tăiere și folosiți un cuțit ascuțit paralel cu placa de tăiere pentru a le tăia (cu atenție) aproape până la jumătate, lăsând aproximativ 1/2 inch atașat. Deschideți sânii ca o carte și acoperiți cu folie de plastic. Lăsați-le ușor cu un ciocan de carne sau o tigaie grea la o grosime uniformă, de 1/4 inch. Condimentează ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
CuțitCuțit
2
Într-un castron puțin adânc, bateți laptele și ouăle și întindeți făina pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare până când spuma dispare. Dragați pieptul de pui în făină, scuturând excesul, apoi înmuiați-le în ou și transferați-le în tigaie. Gatiti pana devin aurii, 2-3 minute pe fiecare parte, in loturi dupa cum este necesar (adaugati o lingura in plus de unt dupa cum este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați puiul pe o farfurie tentată cu folie sau într-un cuptor cald, apoi adăugați vermutul și sucul de lămâie în tigaia sote. Creșteți căldura și răzuiți orice bucăți rumenite, apoi condimentați după gust cu sare și piper. Reduceți aproximativ un minut (aproximativ jumătate), apoi amestecați restul de 4 linguri de unt în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VermutVermut
Pui întregPui întreg
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Adăugați pătrunjelul în ultimele secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
6
Serviți puiul cu sosul turnat peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista