Cina în seara asta: Koshary (orez, linte și paste cu sos de usturoi de roșii)

Nevoie de o felul principal vegan? Cina în seara asta: Koshary (orez, linte și paste cu sos de usturoi de roșii) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 919 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,98 USD pe porție. Un amestec de chimen, orez, sos de roșii și usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. 148 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina in seara asta: Paste cu sos de rosii de naut, Cina în seara asta: Paste cu ceapă, slănină și roșii (Pastan All ' Amatriciana), și Cina În Seara Asta: Paste Cu Porumb, Roșii Și Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei de măsline într-o cratiță de dimensiuni medii, la foc mediu.
Adăugați usturoi și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați sosul de roșii. Fierbeți acest lucru până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Adăugați apa și oțetul și dați focul la mare. Când începe să fiarbă, opriți imediat focul.
Se transferă într-un castron de dimensiuni medii, se condimentează cu sare după gust și se lasă deoparte.
Se toarnă o lingură de ulei de măsline într-o tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci cu fund greu, setată la foc mediu-mare. Când străluciți, adăugați ceapa și amestecați bine. Odată acoperit în ulei, reduceți focul la minim și gătiți până se caramelizează puternic, aproximativ 45 de minute până la o oră. Se amestecă des.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 buc.f". De asemenea, umpleți o oală de dimensiuni medii cu apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați lintea, apoi reduceți focul la mediu-mic. Fierbeți până la fiert, dar totuși al dente, aproximativ 15 minute.
Scurgeți lintea și lăsați-o deoparte să se răcească.
Umpleți vasul de dimensiuni medii cu apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați paste și gătiți conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când al dente, scurgeți pastele și aruncați într-un castron de dimensiuni medii.
Adăugați o lingură de ulei și aruncați bine.
Se toarnă două linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez setat la foc mediu.
Adăugați bețișoarele de scorțișoară și lipiți până când sunt parfumate.
Adăugați cardamomul, chimenul și orezul. Se amestecă bine și se gătește până când condimentele sunt aromate, iar aproximativ jumătate din orez este opac. Apoi se toarnă în apă. Aduceți-l la fierbere, amestecați bine și acoperiți cuptorul olandez.
Se introduce la cuptor și se gătește 13 minute. Dacă ați terminat, pufați cu o furculiță și condimentați cu sare după gust.
Puneți o altă tigaie la foc mediu-mare.
Se toarnă în lingură de ulei. Când străluciți, adăugați pastele.
Lăsați-l să se gătească netulburat timp de aproximativ un minut sau până când este crocant pe fund. Aruncați bine și gătiți până când este prăjit și ușor mestecat.
Transferați pastele într-un castron.
Adăugați în tigaie o altă lingură de ulei de masă. Când străluciți, adăugați lintea și gătiți-le până când sunt ușor prăjite, aproximativ 30 de secunde pe o parte.
Transferați-le într-un alt castron.
Scoateți niște orez pe o farfurie. Completați cu o lingură de paste, linte, sos de roșii și o parte din ceapa caramelizată.