Cina în seara asta: Bucatini cu sosul picant de caracatiță al Ritei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: Bucatini cu sosul picant de caracatiță al Ritei. Această rețetă servește 4 și costă 6,98 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 716 calorii, 43G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, sare, caracatiță pentru copii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 44 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cina in seara asta: Bucatini con Salsicce (Bucatini cu cârnați), Cina in seara asta: Paste cu muschi de porc, vinete chinezești, Baby Bok Choy și sos picant Miso, și Cina in seara asta: Bucatini con Funghi.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă o aduce la fierbere. Între timp, turnați cele trei linguri de ulei de măsline într-o cratiță mare setată la foc mediu. Când străluciți, adăugați usturoiul și ardeii iute. Se amestecă des și se gătește până când usturoiul devine maro auriu, două-trei minute.
Adăugați roșiile conservate și proaspete, împreună cu caracatița, 1/2 linguriță sare și piperul negru. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic, acoperiți parțial și gătiți timp de 20 de minute. Amestecați ocazional și rupeți roșiile cu o furculiță.
Scoateți capacul, transformați focul la mediu-mare și gătiți până când sosul se îngroașă și caracatița este fragedă, aproximativ șapte minute. Opriți căldura când ați terminat.
De îndată ce scoateți capacul din cratiță, adăugați bucatini în oala mare cu apă clocotită. Gatiti cu un minut mai putin decat sugereaza ambalajul. Când ați terminat, scurgeți pastele într-o strecurătoare, apoi adăugați-le în cratiță cu sos de caracatiță. Aruncați până când pastele sunt bine acoperite în sos.
Împărțit pastele între patru farfurii.
Garnisiți cu pătrunjel, condimentați cu sare și stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin.