Cină de cotlet de porc
Rețeta Hoosier Pork Chop Supper poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 50 de minute . Pentru 2,15 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 526 de calorii , 36 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită mazăre, sare, ulei vegetal și ceapă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 79% . Acest scor este solid. Cină de cotlet de porc Hoosier , Cina de cotlet de porc și Cina de cotlet de porc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Scoateți cu o lingură cu șuruburi și lăsați deoparte; rezerva picuraturile in tigaie. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul; adăugați cotletele de porc. Pungă sigilată; întoarce-te la haină.
Gătiți cotletele de porc în picurare până se rumenesc pe ambele părți.
Se adauga cartofii, morcovul, rosiile si ceapa rezervata; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore. Se amestecă mazărea, se gătește, neacoperit, timp de 10 minute mai mult sau până se încălzește.