Chutney de Mango și mentă
Mango și chutney de menta necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 86 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 12. Un amestec de nucșoară măcinată, ceapă, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca un condiment ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mango-Mentă Chutney, chutney de mentă | cum se face chutney de mentă / pudina chutney, și chutney dulce de mango , cum se face chutney rapid de mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa, ghimbirul și piperul; acoperiți și gătiți 7 minute, amestecând ocazional. Se amestecă zahărul și următoarele 7 ingrediente (zahăr prin ienibahar); acoperiți și gătiți 5 minute. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați mango și gătiți timp de 4 minute sau până când lichidul aproape se evaporă. Se amestecă menta.