Chorizo, spanac și năut sote
Chorizo, spanac și năut sote ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 543 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,33 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Saut de năut, spanac și ciuperci, Spanac Năut & Obiecte De Familie Tomate Creveți Saut, și Tocană de năut cu spanac și Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie, adăugați chorizo, rupându-se în timp ce gătește. Când este gătit, îndepărtați și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se adaugă năutul scurs direct în tigaie și se sotează până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Scoateți din tigaie, puneți deoparte. În aceeași tigaie, adăugați o altă lingură ulei de măsline și sotati ceapa, ciupercile și inimile de anghinare până când ceapa este translucidă.
Adăugați usturoiul, când abia începeți să câștigați culoare, adăugați spanac și bulion de pui. Acoperiți și lăsați să se ofilească pe flacără medie-joasă.
Se adaugă chorizo și mazăre, se condimentează după gust cu sare și piper