Chipsuri De Varză Toscană

Chipsuri De Varză Toscană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chipsurile de kale toscane. O porție conține 19 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Salată De Varză Toscană Crudă, Salată De Varză Toscană, și Usturoi Toscan Kale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 cm.F. Aruncați kale cu ulei într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Se presară cu sare șipiper. Aranjați frunzele într-un singur stratpe 2 foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți până când sunt crocante,aproximativ 30 de minute pentru frunzele plate și până la33 de minute pentru frunzele ridate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Transferfrunze la raft pentru a se răci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate52
Revista