Chipsuri De Pita Cu Plante De Susan
Chipsurile de pita cu plante de susan necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 107 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 32 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, pitas de buzunar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Încercați Salată de vinete și ierburi cu chipsuri de Pita de casă, Chipsuri De Sud-Vest Pita, și Chipsuri De Pita Cu Baie De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați primele 6 ingrediente (prin maghiran) într-un robot de bucătărie; pulsează până la măcinat grosier.
Aranjați 4 jumătăți de pita, cu părțile aspre în sus, pe o foaie de copt.
Periați cu 2 linguri de ulei.
Întindeți 4 lingurițe de amestec de fistic peste fiecare jumătate de pita.
Coaceți la 350 timp de 16 minute, sau până când se rumenesc ușor și crocant. Repetați cu jumătățile de pita rămase. Mișto. Rupeți fiecare jumătate în 4 bucăți; se servește cu boabe de piper Feta
Răspândiți și struguri roșii.