Chipsuri de legume la cuptor cu iaurt Curry

Chipsurile de legume coapte cu Dip de iaurt Curried ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 224 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați iaurt grecesc 100, sfeclă, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Chipsuri De Legume La Cuptor, năut la cuptor cu chipsuri de pita și iaurt, și Cartof dulce la cuptor cu sos de iaurt Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 121°.Linia 2 foi de biscuiți cu covorașe din silicon; periați ușor cu ulei de măsline.
Folosiți un feliator de mandolină pentru a tăia vinetele, dovleceii și sfecla în felii subțiri, de aproximativ 1/16 inch grosime. Aranjați feliile într-un singur strat pe foile de prăjituri.
Ungeți ușor feliile de legume cu ulei de măsline; se presară sare.
Coaceți 1 oră, rotind la jumătate, până când chipsurile sunt uscate și ușor crocante.
Transferați așchii în raftul de răcire pentru a se întări și a se răci.
Între timp, în castron mic, se amestecă împreună ingrediente Dip.