Chipsuri De Kale
Chipsurile Kale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 2 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 95 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână kale, ulei de măsline, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este mare. Încercați Totul Chipsuri De Kale, Chipsuri De Kale, și Chipsuri De Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 300 de grade F (150 de grade C).
Tăiați coastele interioare din fiecare frunză de kale și aruncați; rupeți frunzele în bucăți de dimensiuni uniforme. (Mi-am făcut piesele cam de mărimea unui mic cip de cartofi.) Spălați bucățile de kale sfâșiate și rotiți-le uscate într-un filator de salată sau uscați cu prosoape de hârtie până când sunt foarte uscate.
Puneți bucățile de kale într-o pungă mare resigilabilă (sau folosiți un castron dacă nu vă deranjează să vă faceți mâinile uleioase).
Adăugați aproximativ jumătate din uleiul de măsline; sigilați și strângeți punga, astfel încât uleiul să fie distribuit uniform pe bucățile de kale.
Adăugați uleiul rămas și strângeți punga mai mult, până când toate bucățile de kale sunt acoperite uniform cu ulei și ușor masate.'
Presărați oțetul peste frunzele de kale, resigilați punga și agitați pentru a răspândi oțetul uniform pe frunze.
Întindeți frunzele uniform pe o foaie de copt.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când este mai crocant, aproximativ 35 de minute. Condimentează cu sare și servește imediat.