Chipsuri De Kale

Chipsuri De Kale
Chipsurile Kale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 2 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 95 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână kale, ulei de măsline, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este mare. Încercați Totul Chipsuri De Kale, Chipsuri De Kale, și Chipsuri De Kale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Tăiați coastele interioare din fiecare frunză de kale și aruncați; rupeți frunzele în bucăți de dimensiuni uniforme. (Mi-am făcut piesele cam de mărimea unui mic cip de cartofi.) Spălați bucățile de kale sfâșiate și rotiți-le uscate într-un filator de salată sau uscați cu prosoape de hârtie până când sunt foarte uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
KaleKale
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Salată SpinnerSalată Spinner
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Puneți bucățile de kale într-o pungă mare resigilabilă (sau folosiți un castron dacă nu vă deranjează să vă faceți mâinile uleioase).
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați aproximativ jumătate din uleiul de măsline; sigilați și strângeți punga, astfel încât uleiul să fie distribuit uniform pe bucățile de kale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
KaleKale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați uleiul rămas și strângeți punga mai mult, până când toate bucățile de kale sunt acoperite uniform cu ulei și ușor masate.'
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Presărați oțetul peste frunzele de kale, resigilați punga și agitați pentru a răspândi oțetul uniform pe frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
KaleKale
7
Întindeți frunzele uniform pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când este mai crocant, aproximativ 35 de minute. Condimentează cu sare și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate89
Revista